Som ny kund hos oss börjar vi alltid från början för att på så vis förstå din situation, dina önskemål och vad du värdesätter här och nu. Därefter arbetar vi fram en strategi som passar dig för framtiden. Då säkerställer vi att vi gör rätt från början.


Vårt erbjudande!

Akite- och Fondhandel samt Försäkring

Vårt utbud är kraftfullt och vi kan vara behjälpliga på många sätt.

Ni kanske önskar slippa tänka på själva förvaltning och istället ägna er åt det

som ni önskar. Då har vi vägvinnande lösningar.


Fondportfölj

Depåportfölj

Diskretionär Förvaltning.

Vår rådgivning

Långsiktig dialog för dig​ och för oss.

Vårt arbete som rådgivare är mer än att bara se på avkastningen. Det handlar om ett grundläggande arbete där dialogen och resultaten mynnar ut i en gemensam förståelse där nya frågeställningar uppstår som genererar progression för framtiden. Med ett välgrundat och målinriktat arbetssätt, når vi till en gemensam framgång med förvaltningen. Med rätta värderingar och de möjligheter som återspeglar sig i förvaltningen kommer att ge resultat. 

Våra befintliga kunder vet att vi är tillgängliga och är lätta att nå. Det ska du som ny-kund också känna att du är mer än välkommen med dina frågeställningar som vi kan ge feedback och vara hjälpsamma kring.Det är inte bara avkastning du ska förvänta dig utan även en service i toppklass.

K-försäkring, Tjänste-pensioner, pensionspar, Investeringsrådgivning, bolagsgöromål, skattefrågor eller liknande ändamål så har vi kompetens "inhouse" för att vara just dig behjälplig.Det är dessa värden du får som kund hos Prima Kapitalförvaltning AB.