Nyhet för dig som kund i Prima Kapitalförvaltning AB / // Från och med den 12:e november 2020 är vi en del av Ymer Försäkringsförmedlning & Investering Partners. För dig som kund blir det ingen direkt förändring utan det blir bara ett mervärde. Vi kommer att kunna erbjuda våra kunder än bättre placeringsmöjligheter och mycket mer. Läs mer under aktuellt! I en övergångsperiod kommer vi att vara tillgängliga även via denna webbplats.

Investera i Green Deal 2023 // EU:s gröna giv omfattar en handlingsplan som ska främja ett effektivt utnyttjande av resurser genom att vi ställer om till en ren, cirkulär ekonomi, återställer förlorad biologisk mångfald och minskar föroreningarna. EU strävar efter att bli klimatneutralt till år 2050. Placeringen är kapitalskyddad till 50 %.

2020-09-02

LÅNEFINANSIERING

Lånefinansiering… Är du och ditt bolag i behov av kapital för att utvecklas? Kanske ni ska bygga ut, skaffa nya maskiner, köpa en ny verksamhet, fastighet eller starta en ny tillverkning etc…? Då kanske vi kan hjälpa er att få fram kapital…

Vi på Prima Kapitalförvaltning AB kan vara behjälpliga med anskaffning av kapital för att utveckla företag i Sverige. Det som erfordras från låntagaren är att satsningen/arna är helhjärtade och att ett eget engagemang finns till 100 %, då kan vi eventuellt vara er samarbetspartner. Från ca 7 000 000 SEK.
Vi kommer att behöva säkerheter, egen insatts från ägare/ägarna och en tydlig målbild som vi ser är rimlig, då kan vi mycket väl vara er framtida kanal för att resa de medel som behövs.

Hör av er till oss för mer information.

Prima Kapitalförvaltning AB