Nyhet för dig som kund i Prima Kapitalförvaltning AB // Från och med den 12:e november 2020 är vi en del av Ymer Försäkringsförmedlning & Investering Partners AB. För dig som kund blir det ingen förändring utan det blir bara ett mervärde. Läs mer under aktuellt!

Våra fondportföljer i riskklasserna 2, 3, 4 & 5. // Här väljer vi att presentera en av dessa... * VÅGSAM = Risknivå 4: Avgift per år 1,69 % . YTD 6,61 % … * ... Intressanta portföljer som ni får tillgång till via Prima Kapitalförvaltning AB … Välkomna att höra av er… 0142 191 30. OBS! Uppgifterna YTD är hämtade från den 13 oktober 2020. YTD = Presterat under 2020.

2020-09-01
Prima Kapitalförvaltning AB blir Ymer Försäkringsförmedling & Investering Partners i nära samarbete med Nord Fondkommission AB. 
Mer information kommer. 


Prima Kapitalförvaltning AB är ett anknutet ombud till Nord Fondkommission AB / Stockholm sedan ht 2019. 
Nord Fondkommission AB har ca 35 st anställda och det är drygt 55 st anknutna rådgivningsbolag. Tillsammans omsätter vi över en kvarts miljard SEK och är över 110 st rådgivare. Vårt gemensamma verksamhetsområde sträcker sig från Försäkringsförmedling- och Investeringsrådgivning till kund avseende finansiella instrument. Mottagande & vidarebefordran av order avseende finansiella instrument. Placering av finansiella instrument utan fast åtagande. Utförande av order avseende finansiella instrument på kunders uppdrag. Förvara finansiella instrument och ta emot medel med redovisningsskyldighet. Verksamhet i form av förvaltarregistrering. Gränsöverskridande verksamhet inom EES SRF:s samtliga anställda finansiella rådgivare är certifierade av SwedSec. Från och med 12 november är vi en del av Ymer Försäkringsförmedling & Investering Partners i nära samarbete med Nord Fondkommission AB.

 

Förköpsinformation finner ni här!

 

Prima Kapitalförvaltning Sverige AB

Bolaget grundades 2007 och har sitt säte i Mjölby. Prima Kapitalförvaltning AB är registrerade försäkringsförmedlare och står i denna egenskap under Finansinspektionens tillsyn. Prima Kapitalförvaltning AB är ett anknutet ombud till Nord Fondkommission AB som står under Finansinspektionens tillsyn. Prima Kapitalförvaltning AB är medlemmar i Sveriges Försäkringsmäklares Förening, SFM.
Prima Kapitalförvaltning AB är också licensierade rådgivare av SwedSec och Insuresec. 

 

Vårt livförsäkringstillstånd finner ni här.

Vårt tillstånd via Nord Fondkommission AB finner ni här.

Sveriges Försäkringsmäklares Förening, SFM.

SwedSec

Insuresec

 


Vår affärsidé:

Att vägleda till de bästa placeringarna som marknaden har att erbjuda utifrån varje enskild kunds situation och önskemål.

Vår målsättning:

Att skapa god avkastning för våra kunder och ge service i toppklass.

 

 

 

GÖTEBORG / Besökskontor

Mässans gata 24
Göteborg

 

Tel växel 0142 - 191 30
Mobil 070 - 280 28 08
E-post: gtb@primakapitalforvaltning.se

 

 

MJÖLBY / Huvudkontor

Norrgårdsgatan 3
595 41 Mjölby

 

Telefon växel 0142 – 191 30 
Mobil 070 - 280 28 08 
E-post: info@primakapitalforvaltning.se

 

STOCKHOLM / Besökskontor

(Nord Fondkommission AB)
Grevgatan 55, Stockholm

 

Telefon växel 0142 - 191 30
Mobil 070 - 280 28 08
E-post: sthlm@primakapitalforvaltning.se

 

 

VÅRA KUNDER I SMÅLAND...

Vi finns kontinuerligt i Småland och besöker där löpande våra befintliga kunder i respektive stad/ort.
Värnamo, Rydaholm, Vrigstad, Sävsjö m fl. Önskar du att bli kund hos oss är du välkommen att
höra av dig för att bestämma tid och plats för ett möte med oss.

 

Som kund hos Prima Kapitalförvaltning AB erhåller Ni en konfidentiell och dokumenterad rådgivning enligt svensk lag. Prima Kapitalförvaltning AB är licensierade hos SwedSec och Insuresec samt medlemmar i branschorganisationen Svenska Försäkringsförmedlares Förening vilket i sin tur borgar för en god rådgivningssed.

Klicka här för att kontakta oss

 

 

ANN0 2007

Prima Kapitalförvaltning Sverige AB

Bolaget grundades 2007 och har sitt säte i Mjölby. Prima Kapitalförvaltning är en registrerad försäkringsförmedling och står i denna egenskap under Finansinspektionens tillsyn. Prima Kapitalförvaltning AB är ett anknutet ombud till Värdepappersbolaget Nord Fondkommission AB som står under Finansinspektionens tillsyn. Prima Kapitalförvaltning AB har genom ombudsförfarande rätten att bedriva investeringsrådgivning gällande finansiella instrument eller investeringstjänster. Prima Kapitalförvaltning AB har möjligheten att fritt välja placeringsprodukter på den svenska finansmarknaden.

 

Vi som arbetar på Prima Kapitalförvaltning känner oss motiverade för vår uppgift och vi vill att det ska avspegla sig i det vi gör. Vi arbetar ständigt för att utveckla vår verksamhet och att hålla oss uppdaterade med vad som händer i branschen. Ledstjärnan är progression och framåtanda för vår kundfokuserade verksamhet.

 

 

Styrelsen:

 


 


Prima Kapitalförvaltning AB lite mer personligt...
Varmt välkomna önskar vi på Prima Kapitalförvaltning AB.