Nyhet för dig som kund i Prima Kapitalförvaltning AB / // Från och med den 12:e november 2020 är vi en del av Ymer Försäkringsförmedlning & Investering Partners. För dig som kund blir det ingen direkt förändring utan det blir bara ett mervärde. Vi får nu möjligheten att erbjuda våra kunder bättre placeringsmöjligheter och mycket mer. Läs mer under aktuellt! I en övergångsperiod kommer vi att vara tillgängliga även via denna webbplats.

Bygg din fondportfölj med hjälp av oss! // Vi kan erbjuda ett av marknadens största utbud av fonder och andra värdepapper. Vi skräddasyr dina fondval efter dina önskemål så som, fondval och underliggande marknader, risktagande och vilken förväntad avkastning du kan ha på din portfölj! Välkommen att höra av er... 0142 - 191 30

Sänk Dina pensionskostnader nu!

2021 04 01

Från och med 1 april 2021 är det nu billigare att flytta befintligt pensionssparande enligt ny lagstiftning, avgiften har blivit lägre, knappt 1000 kr som mest i kostnad.  Kanske dags att se över pensionssparandet och göra det billigare, enklare och mer effektiv avkastning!

Att se över sina avgifter i sitt pensionssparande eller tjänstepensioner är alltid en fråga som bör vara prioriterad. Tänk även på att när "upphandlade" tjänstepensioner blir till fribrev så återgår allt som oftast kostnaden till ordinarie prislista!

Så, det är hög tid att se över dina pensionsmedel...

 

I just denna stund är Dina pensionsmedel drabbade av en mängd avgifter. De äter av Ditt sparade kapital.

Men Det kan Du ändra på!

 

Sedan flera år tillbaka införde lagstiftaren flytträtt för pensionsförsäkringar. Det innebär att Du kan välja att flytta Dina pensionspengar till ett annat försäkringsbolag. Därmed kan Du sänka Dina kostnader och i stället låta dessa kostnader bli en del av Ditt sparande.

 

Lägre avgifter betyder högre pension!

 

Det är inte svårt att flytta medlen.

 

Låt oss ta reda på hur höga Dina avgifter är idag för att sedan jämföra det med andra pensionsbolag. Det Du gör är att skicka in en informationsfullmakt.

 

De allra flesta kan idag sänka sina kostnader i sitt pensionssparande. För många kan dessa onödiga avgifter uppgå till flera 100 000-tals kronor.

 

Genom att sänka Dina avgifter kan Du få en extra fin tillvaro när Du går i pension.

Det enda Du behöver göra är en enda sak, kontakta oss på 0142 - 191 30 eller

info @ primakapitalforvaltning.se så bestämmer vi ett möte.

 

Fullmakten som Du ska skicka in till oss är framtagen av försäkringsbranschen och detta är Ditt verktyg för att få reda på hur mycket Du betalar i dag. Vi hjälper Dig med det.

 

 

När vi har fått fullmakten skickar vi den till alla försäkringsbolagen och vi får in uppgifterna, sammanställer dessa och sedan meddelar vi Dig om hur just Din situation ser ut och hur höga avgifter Du betalar idag. Vi informerar samtidigt om hur Du kan sänka dessa avgifter.

 

Om Du behöver göra en förändring i Ditt sparande hjälper vi Dig. Vi är licensierade försäkringsmäklare och står i den egenskapen under tillsyn av Finansinspektionen och vi är också licensierade hos Insuresec och hos SwedSec.

Vår Branschorganisation heter Svenska Försäkrings Förmedlares Förening.

 

Kom ihåg att vi hjälper Dig hela vägen och lite till.

 

Det är kostnadsfritt att skicka in fullmakten och det påverkar inte Ditt sparande på något vis.

 

Skicka in Din fullmakt och få mer i pension!

 

 

Välkommen!