Nyhet för dig som kund i Prima Kapitalförvaltning AB / // Från och med den 12:e november 2020 är vi en del av Ymer Försäkringsförmedlning & Investering Partners. För dig som kund blir det ingen direkt förändring utan det blir bara ett mervärde. Vi får nu möjligheten att erbjuda våra kunder bättre placeringsmöjligheter och mycket mer. Läs mer under aktuellt! I en övergångsperiod kommer vi att vara tillgängliga även via denna webbplats.

Bygg din fondportfölj med hjälp av oss! // Vi kan erbjuda ett av marknadens största utbud av fonder och andra värdepapper. Vi skräddasyr dina fondval efter dina önskemål så som, fondval och underliggande marknader, risktagande och vilken förväntad avkastning du kan ha på din portfölj! Välkommen att höra av er... 0142 - 191 30

Strukturerade produkter

Våra leverantörer:
 

Mangold Fondkommission
Webbsida                                       Värderingar

Nord Fondkommission
Webbsida                                       Värderingar

Sirius Asset Management
Webbsida                                       VärderingarPrima Kapitalförvaltning AB har genom Nord Fondkommission AB möjligheten att skräddarsy strukturerade produkter till våra kunder, vilket vi också gör i stor utstreckning med riktigt bra resultat för våra kunder. Strukturerade Produkte är som oftast avancerade produkte och inte alltid enkla att förstå och att själv göra en bedömning om de är lämpliga för dig som kund. Därför är det viktigt att rådgöra med en finansiell rådgivare innan man köper en sådan placering. Är ni intreserade av att höra mer om det, vänligen kontakta oss!

 

Prima Kapitalförvaltning AB
Norrgårdsgatan 3
595 41  MJÖLBY
Telefon: 0142 - 191 30
E-post: info@primakapitalforvaltning.se