Nyhet för dig som kund i Prima Kapitalförvaltning AB / // Från och med den 12:e november 2020 är vi en del av Ymer Försäkringsförmedlning & Investering Partners. För dig som kund blir det ingen direkt förändring utan det blir bara ett mervärde. Vi får nu möjligheten att erbjuda våra kunder bättre placeringsmöjligheter och mycket mer. Läs mer under aktuellt! I en övergångsperiod kommer vi att vara tillgängliga även via denna webbplats.

Bygg din fondportfölj med hjälp av oss! // Vi kan erbjuda ett av marknadens största utbud av fonder och andra värdepapper. Vi skräddasyr dina fondval efter dina önskemål så som, fondval och underliggande marknader, risktagande och vilken förväntad avkastning du kan ha på din portfölj! Välkommen att höra av er... 0142 - 191 30

Sjukvårdsförsäkring ett måste i framtiden? 
En av de mest tecknade sjukvårdsförsäkringarna!
Specialistvård Global

 

Hej,

Vi har fått förmånen att erbjuda Specialistvård Global genom Unika Försäkringar. Specialistvård Global är ny efterfrågad produkt på den svenska marknaden, men som funnits i Europa och USA under en längre tid. Försäkringen är väldigt populär och uppskattad i framförallt USA med 30 miljoner försäkrade globalt och är sedan i år tillgänglig för dig att teckna vilket vi tycker ni ska göra om ni inte har skyddet idag.

 

Försäkringen täcker bland annat:

 

  • Alla typer av cancerbehandlingar
  • Kranskärlskirurgi
  • Byte av hjärtklaff & reparation
  • Levande organ & vävnadstransplantation
  • Neurokirurgi

 

 

Du som kund får direkt en Second Opinion av våra världsledande läkare som fastställer rätt diagnos, 45% av diagnoserna ändras efter en Second Opinion. Som exempel var väntetiden 126 dagar för att få en behandling för prostatacancer i Sverige 2019.

 

 

Det är en försäkring som ger dig tillgång till världens ledande specialistläkare vid allvarlig sjukdom.

 

 

Om du exempelvis får cancer under din livstid så kopplas du ihop med 3 olika alternativ i världen som tillhandahåller specialistläkare baserat på behandlingsstatistik (flest friskhetsförklarade) i kombination med längst erfarenhet. Exempelvis kan det vara specialistläkare i USA, Tyskland och Finland varav du som försäkrad väljer, i samråd med försäkringsbolaget, det sjukhus och den specialistläkare som passar dina behov bäst. Du kanske exempelvis är flygrädd varpå Danmark eller Finland blir det bästa valet för dig. 

 

Försäkringen täcker sedan kostnader för:

 

  • Resa/transport/flyg & boende (inklusive en familjemedlem)
  • Behandling (upp till 10 miljoner SEK per år och skada och/eller 20 miljoner SEK per livstid)
  • Medicinska kostnader (upp till 500,000 SEK)
  • Daglig ersättning för sjukhusvistelse á 1000 SEK per dag i max 60 dagar.
  • Ingen självrisk

 

 

 

Kort och gott så är det ett extremt bra skydd ifall ni får en allvarlig sjukdom under er livstid (upp till 85 år). Ni kopplas ihop med den specialistläkare i världen som är statistiskt sett bäst på att behandla just den typen av diagnos ni fått. 

Vi förmedlar främst deras par-försäkring som kostar 203 SEK/månad och person. Premien är densamma oavsett ålder, vilket är unikt om vi jämför med sjukvårdsförsäkringar i Sverige som har åldersbaserad premie som blir väldigt dyr efter 64 års ålder pga. ökad risk för inträffad sjukdom. Premien kan betalas av företaget eller arbetsgivaren.

Det krävs ingen fullständig hälsoundersökning för att teckna den utan du gör det enkelt genom att svara på några få frågor via länken nedan:

 

Klicka här om du vill teckna nu!

 

PRISER


Vuxen

18-24 år:   162 kr
25-29 år:   171 kr
30-34 år:   185 kr
35-39 år:   208 kr
40-44 år:   225 kr
45-49 år:   248 kr
50-54 år:   270 kr
55-59 år:   293 kr
60-64 år:   316 kr
65-85 år:   488 kr

Par:  406 kr       (Den vanligaste tecknade försäkringen = 203 kr per individ)

Ensamstående med barn:  354 kr

Familj:  535 kr